Sponsoren & Samenwerkingen

Om de dressuursport op een hoog niveau te kunnen beoefenen kan dit niet zonder de steun van sponsoren, samenwerkingen en vertrouwen in de mensen om je heen.

 

 

 

 "topsport doe je niet alleen maar met een team"

 

 


Bregmans, de zadelspecialist!

De zadelleverancier met hoge service en kwaliteit voor ruiter, paard en pony. Wij zijn gespecialiseerd in het pas maken van zadels en het aanmeten van nieuwe (maatwerk)zadels en richten ons onder andere op de wedstrijdmarkt en de serieuze recreant.

Kees Bregman heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring als zadelpasser en voert dagelijks zijn passie uit door ruiters te ondersteunen met hun carrière in de paardensport. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit ambachtelijke werkzaamheden namelijk, het aanpassen van zadels en het aanmeten van nieuwe (maatwerk)zadels.

 

Kees wordt hierbij ondersteund door zijn partner Stephan Bult. Stephan is verantwoordelijk voor alle zaken die achter de schermen geregeld worden zoals administratie, facturatie, inkoop, social media en het organiseren van de evenementen waar we deel van uitmaken.

 

Wij volgen jaarlijks trainingen bij onze zadelmerken en hun ambassadeurs om van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Dit brengen wij dagelijks in de praktijk door in onze regio contact te houden met fysio’s, osteopaten, instructies, hoefsmeden en dierenartsen om op deze manier de ruiter optimaal te kunnen bedienen.

Bregmans richt zich voornamelijk op de serieuze en realistische ruiter die oog heeft voor kwaliteit, knowhow en service. Deze kwaliteit, knowhow en service willen wij graag bieden en daarbij de ruiter ondersteunen om te presteren tot op het hoogste niveau.

Bregmans is Marije haar vaste zadel specialist. Marije is zeer te spreken over het vakmanschap de kennis en de service van Kees Bregmans. Meer informatie over Bregmans?  Klik hier  om naar de website van Bregmans te gaan.  


 

KOHS.NL is een initiatief van ondernemende sportliefhebbers. De stichting KOHS.NL ondersteunt ambitieuze sportieve doelstellingen in Nederland. Wij zijn objectief, eerlijk en transparant in onze aanpak. De sport en de ondersteuning staan bovenaan.

 

VOOR WIE IS KOHS.NL? 

KOHS.NL steunt ambitieuze, individuele sporters en verenigingen die topsport willen bedrijven. KOHS.NL biedt met financiële ondersteuning net dat duwtje in de rug om dit te realiseren.

                                     "Wie hard wil gaan, gaat alleen. Wie ver wil komen, bundelt haar krachten"
 
WAT DOET KOHS.NL?

In Nederland zijn het vaak de bedrijven of de lokale middenstand die ieder naar eigen draag kracht hun lokale sporters en/of verenigingen financieel ondersteunen. Liefhebbers van sport, maar tevens ook ambitieuze ondernemers. KOHS.NL koppelt de behoeftes in topsport aan het bedrijfsleven of individuele weldoener. Gezamelijkheid brengt de sport verder. Middels meetings koppelen we bedrijven, personen en sporters aan elkaar.

 

Meer informatie over KOHS.NL? Of zou u willen weten wat u als bedrijf kunt betekenen voor KOHS.NL? www.kohs.nl 


EMH Design

 

EMH Design is het bedrijf van Marije, Naast het  lesgeven en jureren is ze ook graag creatief bezig, zo maakt ze veel van de aangeboden artikelen zelf. EMH Design is gespecialiseerd in luxe paardensport artikelen die je kunt personaliseren. Zo kunt u een plastron of frontriem geheel naar eigen wens samenstellen. 

Nieuwsgierig geworden naar de producten van EMH Design? Bezoek dan de webshop op www.emhsport.nl

 


Vollebregt aanhangwagens.

Vollebregt is een prachtig bedrijf waar u terecht kunt voor verkoop, inkoop, verhuur, reparatie, onderhoud, keuringen, onderdelen en lease van allerlei soorten aanhangwagens en paardentrailers. 
 Vollebregt is erg klantvriendelijk en levert uitstekende service! 
Vollebregt ondersteunt Marije door middel van een gedeelte sponsoring en onderhoud van de prachtige "Oranje Humbaur trailer." 
Marije is erg blij met deze kans van Vollebregt om zo veilig van A naar B te kunnen met haar sportpaarden en de paarden "in Stijl" te kunnen vervoeren. 

Meer informatie over Vollebregt? Klik hier om naar de website te gaan.  

 


Samenwerking, sponsoring of ondersteunig

 

Marije kan bijdragen aan de naamsbekendheid van uw product of uw bedrijf door deze te presenteren op haar website en hierover te posten op Social-media. Ook zijn er mogelijkheden voor reclame op haar auto of trailer.

Draagt u de paardensport ook een warm hart toe en zou u Marije willen ondersteunen met haar sport-carriere door middel van sponsoring?

 

Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Meer informatie over Marije