Sponsoren

Om de dressuursport op een hoog niveau te kunnen beoefenen kan dit niet zonder de steun van sponsoren.

 "topsport doe je niet alleen maar met een team"

 

Marije kan bijdragen aan de naamsbekendheid van uw product of uw bedrijf door deze te presenteren op haar website en hierover te posten op Social-media. Ook zijn er mogelijkheden voor reclame op haar auto of trailer.

Draagt u de paardensport ook een warm hart toe en zou u Marije willen ondersteunen met haar sport-carriere door middel van sponsoring?

 

Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Meer informatie over Marije


Hybridfit ruitertrainingen.

 

Hybridfit staat voor het samenspel tussen twee componenten, mens en paard. Hybridfit zorgt ervoot dat de ruiter optimaal kan presteren door een specifieke ruiter training.

Sinds 30 oktober 2016 is Marije een samenwerking aangegaan met Hybridfit.

Hybridfit ondersteunt Marije met personal training, zo heeft ze wekelijks persoonlijke begeleiding van Wendy en traint Marije ook volgens het thuis schema. Ook is er begeleiding kwa voeding.

"Niet alleen je paard moet fit, sterk en in balans zijn, maar ook de ruiter. Paardrijden leer je niet door paardrijden alleen"

 

Nieuwsgierig hoe Marije de trainingen ervaart? Lees haar blog over Hybridfit ruitertrainingen. www.hybridfit.nl

 

 


 

KOHS.NL is een initiatief van ondernemende sportliefhebbers. De stichting KOHS.NL ondersteunt ambitieuze sportieve doelstellingen in Nederland. Wij zijn objectief, eerlijk en transparant in onze aanpak. De sport en de ondersteuning staan bovenaan.

 

VOOR WIE IS KOHS.NL? 

KOHS.NL steunt ambitieuze, individuele sporters en verenigingen die topsport willen bedrijven. KOHS.NL biedt met financiële ondersteuning net dat duwtje in de rug om dit te realiseren.

                                     "Wie hard wil gaan, gaat alleen. Wie ver wil komen, bundelt haar krachten"
 
WAT DOET KOHS.NL?

In Nederland zijn het vaak de bedrijven of de lokale middenstand die ieder naar eigen draag kracht hun lokale sporters en/of verenigingen financieel ondersteunen. Liefhebbers van sport, maar tevens ook ambitieuze ondernemers. KOHS.NL koppelt de behoeftes in topsport aan het bedrijfsleven of individuele weldoener. Gezamelijkheid brengt de sport verder. Middels meetings koppelen we bedrijven, personen en sporters aan elkaar.

 

Meer informatie over KOHS.NL? Of zou u willen weten wat u als bedrijf kunt betekenen voor KOHS.NL? www.kohs.nl 


EMH Design

 

EMH Design is het bedrijf van Marije, Naast het  lesgeven en jureren is ze ook graag creatief bezig, zo maakt ze veel van de aangeboden artikelen zelf. EMH Design is gespecialiseerd in luxe paardensport artikelen die je kunt personaliseren. Zo kunt u een plastron of frontriem geheel naar eigen wens samenstellen. 

Nieuwsgierig geworden naar de producten van EMH Design? Bezoek dan de webshop op www.emhsport.nl

 


Vollebregt aanhangwagens.

Vollebregt is een prachtig bedrijf waar u terecht kunt voor verkoop, inkoop, verhuur, reparatie, onderhoud, keuringen, onderdelen en lease van allerlei soorten aanhangwagens en paardentrailers. 
 Vollebregt is erg klantvriendelijk en levert uitstekende service! 
Vollebregt ondersteunt Marije door middel van een gedeelte sponsoring en onderhoud van de prachtige "Oranje Humbaur trailer." 
Marije is erg blij met deze kans van Vollebregt om zo veilig van A naar B te kunnen met haar sportpaarden en de paarden "in Stijl" te kunnen vervoeren. 

Meer informatie over Vollebregt? Klik hier om naar de website te gaan.  

 

Laatste nieuws


  • 19-09-2020:Met Donovan weer een mooie score van 62,22% in de Grand Prix, nog niet foutloos maar weer een mooie score!  
  • 26-07-2020:Sinds 1,5 jaar  M1 debuut op ander terrein. Jensen Sw twee keer 1ste met 65,66% & 68,66% 🐴😍
  • 05-01-2020:Na een trainingspauze de Grand Prix gewonnen met Donovan met 61% 🎉 Trots!
  • 27-04-2019: Wauw vandaag met Donovan 3de in de grand prix met 62,23% 💪🏼🎉 Happy Kingsday 👑🙏🏼
  • 15-06-2018: Overwinning 🙏🏼 Vandaag wisten wij de Inter 2 rubriek op onze naam te zetten met 63%  💪🏼🐴😍 Klik hier
  • 29-04-2018: Vandaag met Don voor de 4de keer in de intermediaire 2 gestart, met 62,13% ons startbewijs voor de Grand-Prix binnen 💪🏼 trots! 😍 Officieel Zware tour! 

Follow us


FACEBOOK

INSTAGRAM


Sponsoren


Klik op een logo voor de website  van de betreffende sponsor of klik hier voor meer informatie over hun steun aan Marije en sponsormogelijkheden die wellicht ook interessant zijn voor uw bedrijf.